Enorme keuze 

Bekijk video

Bel ons gerust!

0031 (0)486 – 472552

Openingstijden
Gassel  
Turnhoutseweg  11 
   
 Ma t/m Vr Op afspraak
Zaterdag 10.00-16.00
Zondag Op afspraak
   
Retranchement (Sluis)
Platteweg 2  
(+31 0)6 5394 6885   
Vr en Za Op afspraak
Agenda

(leeg)

RVS / Stalen onderstellen

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Informatie over onze RVS onderstellen

Luxetuintafels.nl is al jaren lang specialist in Natuurstenen tafels met verschillende soorten stijlvolle RVS, Metalen en Smeedijzeren onderstellen. Kom een kijkje nemen en stel je eigen RVS tafel samen.

Luxetuintafels.nl ontwerpt, importeert en levert de mooiste tafels van RVS, Hardsteen, graniet en beton. Doordat wij onze onderstellen zelf kunnen maken weten we zeker dat uw RVS Tuintafel van de allerhoogste kwaliteit is!

U kunt uw RVS Tuintafel online bestellen, ook bent u van harte welkom in onze showtuin en het magazijn waar we altijd RVS onderstellen hebben staan, ook kunt u dan een fraai tafelblad van hardsteen of graniet uitzoeken zodat u uw RVS tuintafel toch net iets specialer is.

Onze RVS Tafels zijn winter- en vorst bestendig,  onderhoudsvriendelijk en van een hoge kwaliteit en dus erg duurzaam. Combineer een Natuurstenen tafelblad met een RVS onderstel voor een moderne uitstraling, ook voor afwijkende afmetingen van RVS onderstellen en Natuurstenen tafelbladen bent u in Gassel aan het juiste adres.

Luxetuintafels.nl is de specialist in Exclusieve tafels die u nergens ander tegenkomt!

Verder kunt u bij ons komen kijken voor: Smeedijzeren onderstellen,hardsteen tafelbladengranieten tafelbladen, RVS onderstellen en beton tafels.